Brunch de Dissabte a la Novayorkesa

CARROT CAFÈ, puc dir que és un dels meu llocs preferits, es menja molt bé, el lloc m’encanta i el personal et tracta amb amabilitat, és a dir tenim “un completo”!!

Especialitzats en entrepans originals, creatius, deliciosos, generosos i de nou, fets amb materia prima de primera, com a mi m’agrada. Destacar també les patates que t’ofereixen, provinents de Múrcia, cruixents, grans, daurades,… mmmh se’m fa la boca aigua (són les 13:25h i tinc gana). Voldria parlar també del tema postres: ELS PASTISSOS, en majúscules, perquè són enormes! Recepta reinventada pel propietari, però amb orígens americans, en concret de Nova York. Els millors el Cheesecake i el Carrotcake, AL·LUCINES, sí, una altre cop amb majúscules, perquè s’ho val!!

Recomanacions: el Pepito de Bou, el Mallorquí, el Serrano, el Gran Pastrami… fets amb diferents tipus de pa: xapata, focaccia, pa de llavors, de motlle, etc… com també molta varietat de cerveses, majoritàriament artesanes i ecològiques.

Grans entrepans a preus raonables.

Ah! I si voleu fer qualsevol tipus de cel·lebració tenen una proposta que us pot interessar, n’estic segura!

I això és tot, que no és POC! Si us voleu menjar un entrepà amb mi, m’ hi trobareu sovint, en dissabte és clar fent el Brunch a la Novayorkesa.

Carrot Cafè
C/ Tànger, 22
Diumenge tancat
http://www.carrotcafe.es/
Veure mapa

POTSER T´INTERESSA...