Can Dendê, EL BRUNCH del Poblenou

Can Dendê, és un lloc màgic capitanejat per la Leoni, una cuinera brasilera que ha treballat al costat de grans Chefs a Sao Paulo i que va aterrar a Barcelona, per seguir investigant, fins que va decidir aturar-se al Poblenou i obrir el seu local.

A Can Dendê estan especialitzat en Brunch (unió de les paraules Breakfast (esmorzar) i lunch (dinar) on es serveixen des del matí fins a mitja tarda). Tot el que t’ofereixen és ecològic i del dia, però sobretot el que pretén la Leoni, és oferir plats cuinats i preparats des del cor. Hi dono fe. Personalment opino que és un dels millors Brunchs de Barcelona .

Com a fan dels Brunchs, us ho recomanaria tot de Can Dendê, però deixeu-me proposar-vos tres plats: Tomàquets Verds Fregits, Ous Benedict  i Pancakes. I una quarta recomanació per part de la Leoni: La French Toast.

Durant el dia no fan reserves, i és un lloc molt concorregut, situat en una part tranquil·la del Poblenou.

Dir-vos també que hi fan el clàssic esmorzar al que ens tenen acostumats aquí a casa nostra: cafè amb llet, amb entrepà de pernil o croissant, excepcionals!

Ah! I si voleu algo fresc i diferent, demaneu la Pink Lemonade, una explosió de colors pel sentits!

I a la nit, teniu l’opció de fer-hi sopars de grup privats, on us oferiran un menú a gust dels comensals.

Realment Can Dendê és més que un restaurant. És un lloc on et reben amb un somriure, et donen menjar excepcional i de qualitat, i quan t’en vas, surts carregat de bona energia per seguir el teu camí. Respecte total pel producte i això es nota.

Gran Can Dendê, afortunats que som al Poblenou!

Can Dendê
T. 646 32 55 51
C/ Ciutat de Granada 44, 08005
Facebook Can Dendè

Obert de 8:30-16h entre setmana. 10-16:30 festius. Dimecres Tancat

POTSER T´INTERESSA...