Cappuccino al més pur estil italià

Aquells que han estat a Itàlia, són “cafeters” i han tingut l’oportunitat de provar el cafè italià en totes les seves varietats (liscio, ristretto, lungo, lungo in tazza grande, macchiato, macchiatone, cappuccino…) segur que s’esgarrifen quan demanen aquest últim a la majoria de cafeteries de Barcelona. Si teniu sort us porten un cafè amb llet i un intent d’escuma sobre… si no, us ho porten amb nata.

Doncs ens ha sorprès “El Fornet de Can Romà”. El test l’han fet italians d’oc, que han certificat que “són com els d’Itàlia, igual que els fan allà”. Serà el cacau que li posen per sobre, o la combinació perfecta de cafè i llet. La qüestió és que el cappuccino italià te un gust especial, i el Fornet ha aconseguit apropar-lo al barri. Ideal pels nostàlgics del “bel paese”.

Al Fornet també trobareu dolços i pastes que, però, no elaboren allà (sinó que les fornegen). Entrepans per si us agrada esmorzar salat i sobretot, pans de diferents tipus i mesures.

Ens ha agradat també l’horari que fa el Fornet: fins ara, només ha tancat dues setmanes a l’agost, obrint diumenges i fins i tot festius com l’1 de gener. En definitiva, una bona opció per donar-te un capritx algun diumenge de tant en tant.

 

El Fornet de Can Romà.
C/ Pujades, 316.
Tel. 93 599 89 77

POTSER T´INTERESSA...