El Bombín

El Bombín és un bar-bodega que està situat entre Can Felipa i el metro Poblenou, és a dir, a tocar de tot. A part de la seva oferta de cocktails, tapes i vermuts, ens ofereixen plans ben diversos. Els “after-works” i diumenges culturals: música, teatre, poesia i vermut. Planazo.

La capitana del lloc és la Marta, una canària afincada a Barcelona de de fa més de 30 anys. Ho té clar: volia muntar el seu negoci, un bar amb estil, on poder oferir producte de qualitat. I ho ha aconseguit! El lloc és molt acollidor i modern, i el producte molt interessant. Destaquem: Pebrots del piquillo, ensaladilla russa, sardina fumada, humus, varietat de formatges i sobretot els “Daiquiris de fruita de la passió”, sense deixar de banda la seva oferta de vins, gintònics i vermut.

La Marta no està sola en això, l’acompanya la Conchi, també canària. Elles ens obren casa seva, així ho diuen, i així et fan sentir. El Bombín és ideal per picar alguna cosa informal entre setmana, quan surts de treballar, i el cap de setmana per a viure tot tipus d’experiències, acompanyat és clar de la seva gastronomia. Ens encanta! Creiem que és un bar molt afí al Poblenou. Recomanem!

Obert de dimarts a diumenge.

Bar-Bodega El Bombín
c/ Bilbao ,85
T. 932692389

POTSER T´INTERESSA...