Ideal Poblenou, un espai per a tots els públics

L’ ideal és un lloc que m’agrada molt. Té de tot. Calma, xivarri, menú vegetarià amb algun plat carnívor, concerts a la mini terrassa, activitats per a nens, sucs naturals, wifi potent, diversitat de personal que transita pel bar, però sobretot bon rotllo.

És ideal, per a tot tipus de públic. Crec poder assegurar que cadascú trobaria algo en què identificar-se. Jo personalment amb el suc natural “Explosión de Piña”, recomano!

Ideal per anar-hi cada dia a qualsevol hora, amb un gran ventall de possibilitats, tan sols has d’obrir la porta i veure quin ambient s’hi respira, i si és el que estàs buscant, HI ENTRES. Tranquil·litat a primera hora, diari o ordinador per treballar; migdies de menú, tarda amb canalla i xivarri, i vespres (divendres i dissabtes) d’activitats culturals. Però no em feu cas, tot aquest ordre es pot alterar fàcilment, ens encanta!

Oferta gastronòmica molt àmplia i variada: Entrepans calents, freds, vegetals, especials; amanides, quiches, empanades, sucs naturals, dolços, cremes ecològiques, pastissos…. Menú setmanal a 8€ (1er, 2n, postre, beguda i cafè). Moltes coses en un espai recollit i acollidor. IDEAL.

Ideal Poblenou
C/ Marià Aguiló 99
T. 933 009 987
Obert de dilluns a diumenge, de 8:30 a 20:30 aprox.

POTSER T´INTERESSA...