KATA Restaurant, una elecció que mai decepciona

No està al cor de Poblenou, però el desplaçament val la pena.

Situat a la zona 22@, aquella que tallen cada setmana per gravacions i/o maratons: Zona d’oficines, de nous habitatges, en plena expansió. Allà enmig es troba el Kata, un restaurant que recupera els bufets giratoris amb receptes mediterrànies exquisides. Cuina creativa i d’autor, s’autodefineixen ells. I els hi funciona. Guanyador d’excel·lencia 2013 tripadvisor, això vol dir alguna cosa.

Aquests nois, 3 socis (dos cuiners i el cap de sala) que han tirat endavant aquest negoci, fan platets de menjar per a tots els gustos: “Lasanya casolana de carn amb beixamel de tomàquet”, “Arròs a la cassola amb botifarra de pagès, botifarra negra i mongetes verdes”, “Coca casolana amb tonyina, piquillos i provolone”, “Bacallà gratinat amb formatge manxec i xoriç”… No se us fa la boca aigua?

No deixeu de provar el pastís de patata amb alioli de tomàquet. Si, digueu-me sibarita, però no és d’aquests llocs que venen fum a través de la carta. Al contrari, quan hi tornes vols repetir, si pot ser al dia següent.

Recomanat anar amb molta gana! Però si no és així, trobareu una alternativa ja que fan diferents ofertes, per adaptar-se a les realitats de les oficines que els envolten:

– Bufet lliure= 12€
– 3 platets o un plat XL + plat verd= 9€
– Menú picnic (Per emportar)= 1 plat verd + 1 plat groc + aigua, pa i coberts= 6€

I un sense fi de combinacions.

A més, fins ara només obrien entre setmana i ara comencen a obrir també els dissabtes. Ho anuncien al Facebook, és a dir, que si no us ve de pas passar-hi, estigueu atents! I un “truco del almendruco”… si feu check-in a Foursquare, desbloquegeu una promo: us regalen una Amstel. Us animo a visitar-lo, és una elecció que mai decepciona!

Kata Restaurant
C/ Pujades 316
www.kata.cat
T. 932 664 924

POTSER T´INTERESSA...