L’Americano

“Altre Romero”, situat al bell mig de la rambla del Poblenou, és un Bar-restaurant regentat pel Víctor i La Marila, ideal pels amants dels bons “bocatas”, fets amb amor i  matèria prima excel·lent. Recomanació del dia “ Sandwich Americano” (4.70 €): enciam, tomàquet, bacon, ou ferrat, pernil dolç, formatge i maionesa; cuinat amb el pa a la planxa, sobre el que es van afegint els productes a poc a poc, donant espai a que tot es cogui al seu temps, fins que t’arribi el sandvitx calent I a punt per devorar  ràpid o lentament (al gust del consumidor). Podem acompanyar “l’Americano” amb qualsevol de les seves tapes. Recomanem les braves o les patates fregides, de tall gruixut i cms de llargària. Si no us ha fet el pes aquest sandvitx teniu per triar més de 60 entrepans que ens ofereix la carta, on hi trobareu de tot i més. L’oferta no acaba aquí, un ocellet m’ha dit que els plats combinats i la carta en general no tenen desperdici, però això és un altre dia, una altra història.

Parlant d’història, la seva: Victor, peruà de blavíssims ulls, encantador i professional, porta més de sis anys al front d’aquest projecte amb reforma inclosa a causa d’ un incendi a la cuina. Negoci restaurat on allò nou es barreja amb el tradicional, i quan dic tradicional, reitero, “only”  per amants dels entrepans de sempre, de qualitat i sense floritures, en definitiva, per caure de cul.

“Altre Romero” o millor dit l’únic “Romero”,  espera’m… que vinc a per l’hamburguesa de vedella, com el Víctor em va recomanar.

***

Bar-Restaurant: Otro Romero. Rambla Poblenou, cantonada Pallars 220. Obert tos els dies. Horari de Bar a la vieja usanza. Tel: 93 485 23 87

POTSER T´INTERESSA...