O’ Principe, un viatge directe a Nàpols

Quan vaig a una pizzeria sempre em fixo en tres coses: el forn, els coberts i l’ambient. El forn, si està a la vista i si és de llenya. Els coberts, si són de serra o em tornaré histèrica tallant la pizza. I l’ambient, no només decoratiu sinó la gent que hi ha. I si està ple d’italians… la cosa promet!

O Principe és un d’aquests llocs: forn de llenya, coberts de serra i freqüentat per italians. El que jo dic “la prueba del algodón!”, i on porto els amics italians quan s’enyoren de l’autèntica pizza. A més, quan entres a O’ Principe, et captiva l’ambient. És realment com si entressis a la trattoria més típica de Nàpols, amb tots els típics tòpics corresponents. Començant pel Capo del local, el qual saluda a tots els comensals en algun moment del dinar/sopar. Les parets de pedra, les taules de fusta, les estovalles de quadrets blancs i vermells, l’ambient càlid (moooolt càlid també parlant climatologicament) i el forn de llenya a la vista fan d’aquest local un racó molt agradable. Aquesta és la part que més m’agrada: veure treballar al pizzaiolo!

A O’ Principe no només fan pizza, també fan antipasti tipics, pasta, carns. D’acord, no és de les pizzeries més econòmiques que hi ha al barri, com per exemple la ja anomenada Madre Lievito, on la pizza és boníssima també i molt més econòmica. Però per contra, O Principe és un local molt més tranquil i el servei és més atent, tot i que de vegades excessivament estereotipat. I una cosa que personalment valoro molt: de moment, no tenen torns per menjar, cosa que s’agraeix.

Us deixem l’adreça i us animem a tastar aquest raconet d’Itàlia al Poblenou!

Pizzeria- trattoria O’ Principe
c/ Pujades, 209
T. 931805994

POTSER T´INTERESSA...