Pizzeria Madre Lievito: Nascuda per triomfar

De tant en tant apareix aquell bar o aquell restaurant al barri, que saps que estan destinats a fer història, a ser un punt de referència. Aquest és el cas de la pizzeria Madre Lievito, inaugurada als volts de desembre al carrer Llacuna número 1.
La gent que la porta, l’Alessandro, el Maurizio i el Gigi, és gent sortida de la coneguda Nap del centre de Barcelona. Concretament el pizzaiolo. I si sabeu quina és aquesta pizzeria, sobren les paraules…
Si no, us direm que tenen de les millors pizzes de Barcelona, a preu d’Itàlia. És a dir, tiradetes de preu.
Al barri hi ha altres dos locals italians que també ens agraden, dels quals us en parlarem més endavant: Mamma Mia (c/Pallars) i O’Principe (c/Pujades). Pizzes boníssimes també, però cares pel què ofereixen (si no agafes alguna oferta, que les fan de tant en tant).
L’irrupció del Madre Lievito hauria de fer-los replantejar la seva política de preus, si és que volen competir: Totes elles forn de llenya. Totes elles ben ubicades. Totes elles molt acollidores. I totes elles gestionades per italians. Arribats a aquest punt, el diferencial és l’aspecte econòmic.

 

Una cosa a millorar, per equilibrar una mica la balança a tant d’entusiasme, diríem les “cazuelites”. Potser és perquè són “tastets” de cuina típica napolitana, però t’esperes plats… Les persones que les hem provat coincidim en l’opinió: la ració és una mica justeta.

Tot i així, us animem a que traspasseu el límit de la Rambla i proveu aquesta pizzeria. El lloc us encantarà, aquest estil que està de moda de mobles reciclats: una cadira de cada tipus, aquestes rajoles retro de colors més típiques dels anys 70, taules de diversos tamanys… i ple de ginys a la tradició paisatgística del sud d’Itàlia, que no desvelarem ;P

No us diem més, descobriu-ho!

Pizzeria Madre Lievito
C/ LLacuna, 1.
Tel. 93 667 82 71
Veure mapa

POTSER T´INTERESSA...