SOBRE NOSALTRES

Poblenou Gastronòmic és un projecte nascut des del plaer per la gastronomia i tot el que l’envolta. El que pretenem és RECOMANAR llocs relacionats amb el menjar situats aquí, al barri del Poblenou. Destinat a tothom qui vulgui saber de llocs on gaudir d’una experiència culinària.

A la web, el canal de comunicació més visible i accessible, sols parlem dels llocs que ens han atrapat, ens han agradat, ens han transmès alguna cosa especial. I per tant, tenim el desig de compartir-ho amb tu.

En els altres mitjans on ens trobaràs, com Instagram i Twiter, informem de tots els llocs on anem, i per tant parlem tan d’allò bo com d’allò no tan bo. Foursquare (ara Swarm), ens permet informar, de manera immediata, on estem, quins són els llocs on més ens deixem caure. I per últim, Facebook, on anunciem noves entrades al blog, o qualsevol notícia, novetat o canvis a comunicar.

Poblenou Gastronòmic és un projecte personal, de la Mònica i l’Helena (recolzat per molta gent) on la subjectivitat és un dels trets característics que defineix el que és això. Fet des de l’amor i el respecte al barri i els seus actors. Estem obertes a suggerències i recomanacions.

I recorda… Menja i beu, que la vida és breu!