Vermut & Sifó//La Vermuteria del Poblenou

Vermut & Sifó és un d’ aquells llocs al que tornes sense adonar-te’n, repeteixes, i repeteixes i de sobte comences a veure cares familiars, i cada cop en són més, fins que acabes parlant amb tothom i us despediu amb un “ fins diumenge que ve”, i arriba diumenge.A gust amb bon gust, és el seu lema, i nosaltres hi estem d’ acord. El seu Vermut és realment bò , potent i original, ( no el trobaràs a cap altre lloc del Poblenou). Tots els productes que tenen són nacionals i de qualitat: conserves, anxoves del Cantàbric “00”, “Berbercho Rias Gallegas”, pop a la Gallega, formatge curat de cabra Extremeny, Pernil Ibèric Extremeny tallat a mà (molt important)… i … et comvidem a descobrir-ho.

Plats estrella: Patates Vermut & Sifó (patata xip de Múrcia amb salsa feta amb vinagre de Mòdena, mel i dos produtes secrets més), els “Tàndem” (montaditos de patata amb anxova), “El pop d’ en Guillom”..i…. vine a descobrir-ho!
Lo interessant d’ aquest local, a part del producte que tenen, són les propostes que et fan, com la “tarifa plana” amb el Vermut: pagues 4€ i pots beure Vermut tant com vulguis (aquesta oferta no té truco, no us penseu que és telefònica). Ens encanta també la selecció de vins catalans de petita bodega que tenen per beure allí o bé comprar la botella per casa vostra, vins excel·lents per sota de 10€.I que més dir? Ah! Si! L’ Elena, la jefa tavernera del local, simpatiquiíssima, propera i enèrgica, generadora de bon rotllo i orquestradora del gran clima que s’hi respira.

Et tractarà molt bé!Enteneu perquè sense voler-ho repeteixes i repeteixes?

Fins diumenge doncs! O dissabte, o divendres, o dijous…

Vermut & Sifó
c/ Bilbao 18-22, 08005

POTSER T´INTERESSA...